+359 886 230 151v.yordanova@adw.bg

Бизнес профил в Google – достигайте до клиентите си локално!

Създайте своя бизнес профил в Google. Нека клиентите ви, които търсят локално, ви откриват с Google Търсене, Google Maps и Google +, както и от мобилни устройства.

Знаете ли, че около 20% от търсенето днес е свързано с локални бизнеси и фирми? Бъдете на точното място, когато потенциален клиент ви търси. Ако притежавате магазин, книжарница, ресторант, хотел, се досещате, че локалното търсене се отнася точно за вас.

Разкажете повече за себе си!

Google бизнес профил позволява на всеки един локален бизнес да създаде свое място, където да предостави информация за себе си в локалното търсене. Тази информация може да включва линк към сайта ви, телефон за контакти, работно време, оферти за отстъпка на място, снимки, карта на местоположението, мнения на клиенти, както и рейтинг.

Общувайте с клиентите си!

Дайте възможност на клиентите си да оставят мнения и обратна връзка за бизнеса ви чрез коментари, оценяване чрез рейтинги и отзиви за Вас. Събирайте информацията и я използвайте както за популяризация на бизнеса ви, така и като отправна точка за увеличение видимостта на бранда ви на локално ниво. Adw.Bg ще създаде вашата уникална идентичност в локалното търсене. Доверете ни се!