Какво толкова сложно има да се напише един текст?

Всеки ли може да го направи?
А сега се замислете колко пъти сте се впечатлявали от завладяващи статии или рекламни текстове, които са написани с нотка хумор, сарказъм, ирония или подходящо сравнение. Завладяваща история, умело разказана от копирайтъра, до края на която сте стигнали на един дъх. Запечатвате ги в мозъка си, припомняте си ги и най-важното – свързвате продукта с емоцията, която сте изпитали от прочитането на текста – гениално!
Добрият копирайтинг е неразделна част от цялостната визия за вашия продукт или сайт наравно с дизайна, съдържанието, SEO-то, маркетинга. Всъщност всички те са основната част на вашия дигитален план, но лепилото, което ги свързва и ги превръща в едно цяло, е копирайтингът. Той е черешката на тортата, той дава последната стойност и завършек на цялостния продукт или визия, за да предадете онова усещане на потребителя, което ще го направи ваш лоялен клиент.

Какво е копирайтинг?

Това е изкуството и науката да се пишат текстове за уеб, рекламни материали, реклами и др. Тези текстове трябва да продават продукта или услугата ви, като убеждават потребителя да предприеме подтикнато от вас действие – да си купи продукта или услугата.
Уникалното на копирайтинга е, че ако вашият Sales отдел трябва да осъществява контакт с всеки отделен клиент, то копирайтъра облъчва всички потенциални клиенти наведнъж чрез билбордове, рекламни текстове, реклама в списание, блог постове и др.
Доверете ни се, защото ние пишем текстове, които завладяват, ангажират и продават.