+359 886 230 151v.yordanova@adw.bg

Devision.bg

Devision.bg logoAdw Agency пое ангажимент да направи seo копирайтинга за новия сайт на Devision.bg. Това се оказа изключително отговорна задача, защото текстовете трябваше да бъдат написани на ниво, на което и програмистите от фирмата, и потребителите на сайта да могат да възприемат, така че да бъдат разбираеми и за двете страни.

 Клиентът

Devision.bg е фирма, която предлага услуги за изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, специализирани софтуери и мобилни приложения. Името на фирмата е комбинация от development и vision – „развитие“ и „визия“. Тяхната цел е да предлагат на своите клиенти решения, които са ориентирани към бъдещето. Нашата цел в съответствие с техните търсения, бе да напишем текстове за новия им сайт, които да представят най-точно и ясно техните идеи и разбирания и да отразяват стила им на работа и професионализма в общуването им с клиенти.Devision.bg Услуги

Предизвикателството

Devision.bg challengeПред нас се постави задачата не просто да напишем качествени текстове, които да бъдат съобразени с web и SEO изискванията, но и да ги създадем разбираеми за всеки потребител, посетил на сайта им. Също така, Devision.bg имаха ясни виждания за стила на текстовете. Те трябваше да излъчват професионализъм, корпоративност и отговорност – трите водещи ценности на Devision. Ето защо ние трябваше да се постараем да опишем техните услуги и процес на разработка, като проявим своето чувство за усет и интуиция към цялостните разбирания на тази фирма.

 Решението

При писането взехме предвид и английската версия на тези текстове, тъй като техният сайт е двуезичен. Работихме в екип със служителите на Devision.bg по време на целия процес на писане, за да бъдат изчистени недостатъците в детайл и за да се изгради професионалното звучене на съдържанието. Добавихме допълнителни абзаци с информация и финиширахме изгледа на портфолиото, съдържащо техните проекти.

Резултати

Резултатите са налице на Devision.bg. Клиентът остана изключително доволен, тъй като получените текстове успяха да отговорят на търсените визии за идентичност и професионализъм.

Услугата копирайтинг на Adw Agency включва както изработка на качествено съдържание за уебсайт страници, така и  правилна комуникация при работа с клиенти за постигане на максимално добри резултати.

 Какво научихме?

При работата с Devision.bg научихме, че изграждането на визия не означава само добре изработен уеб дизайн на сайта. Визията е изграждане на авторитет чрез цялостното представяне на страниците. Ако уеб дизайнът задава графичния скелет и излъчването на сайта, то копирайтингът задава характера и смисъла на този сайт. devision-bg

Изпратете ни запитване за копирайтинг, за да изградим заедно визията на вашия сайт!

Devision.bg

Adw Agency пое ангажимент да направи seo копирайтинга за новия сайт на Devision.bg. Това се оказа изключително отговорна задача, защото текстовете трябваше да бъдат написани на ниво, на което и програмистите от фирмата, и потребителите на сайта да могат да възприемат, така че да бъдат разбираеми и за двете страни.  Клиентът Devision.bg е фирма, която […]