+359 886 230 151v.yordanova@adw.bg

HostАsset.net

Adw Agency пое проект за одитиране и преструктуриране на мащабна Adwords кампания на хостинг компания, с цел генериране на продажби в целия свят. Когато става въпрос за насочване на Adwords кампания в направление Worldwide, трябва да се внимава много, тъй като детайлите придобиват по-голямо значение. Обемът от импресии и кликове е голям, заедно с бюджета, затова се изисква изключителна съобразителност.

Ключът към успеха в интернет рекламата се крие в ежедневната и коректна работа по кампанията.

Клиентът

HostАsset.netHostasset е фирма, която предлага Web Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting, както и възможност за закупуване на домейни в целия свят.

Предизвикателството

Екипът се зае с поставената задача да разработи Adwords кампания и да се справи с  предизвикателството да повиши броя на конверсиите на HostAsset, като се съсредоточи главно върху продажбите на хостинг.

HostАsset.net

Направихме комплексен одит на кампанията, преструктурирахме изцяло акаунта, в частност кампаниите и рекламните групи. Направихме много подробен анализ на съществуващите ключови думи, конверсиите и рекламните съобщения. Впоследствие комбинирахме текстови реклами с динамични и ремаркетинг, с който да напомним на посетилите вече сайта на Hostasset за неустоимата оферта за хостинг – професионален хостинг за по-малко от 1 долар/на месец.

Резултатите

Получените резултати от анализа ни помогнаха да изградим работеща Adwords кампания, която увеличи с 150% конверсиите (поръчките) още за първия месец и увеличи Conversion Rate с  95% .

HostАsset.net

Adw Agency пое проект за одитиране и преструктуриране на мащабна Adwords кампания на хостинг компания, с цел генериране на продажби в целия свят. Когато става въпрос за насочване на Adwords кампания в направление Worldwide, трябва да се внимава много, тъй като детайлите придобиват по-голямо значение. Обемът от импресии и кликове е голям, заедно с бюджета, […]