+359 886 230 151v.yordanova@adw.bg

Wishio.bg

Наскоро Adw Agency започна работа върху доста атрактивен проект за Копирайтинг, наречен Wishio.bg. Екипът ни работи, както винаги с особено внимание и интерес, защото в този проект, всеки детайл имаше своето значение.

Клиентът

Wishio.bg е необикновен сайт за подаръци, на който можете да откриете оригинални идеи и подходящи подаръци и преживявания, които да подарите или да споделите с любими за вас хора. Създателите на Wishio.bg вярват, че поднасянето на подарък тряба да бъде не само жест и проява на привързаност и уважение, но трябва да бъде истинско изживяване и за двете страни, което да се помни дълго време.

Wishio.bg Предизвикателството

Екипът на Adw Agency пое ангажимент да напише и разработи текстовете на продуктите – ваучери за подаръци и преживявания, които се предлагат на сайта на Wishio.bg. Тази креативна задача изискваше не просто да се структурира описание на подаръците, но и да се помисли сериозно над въпросите:

  • За кого е подходящ този подарък/това преживяване?
  • Какво ще ни бъде необходимо за приключението?
  • Има ли ограничения във възрастта и пола на хората, за които съответният подарък е подходящ?
  • За какъв повод е удачен съответния подарък?

Пред екипа на Adw.bg се поставиха още много въпроси, на които колективно се разсъждаваше и се взимаха решения.Изключително оригинален елемент при писането на текстовете на подаръците бяха т.нар. 7 експресивни думи, с които да опишем съответното преживяване.

Например за „Индивидуален урок по бални танци“ ние определихме думите:

   • Движение.
   • Изразителност.
   • Грация.
   • Хармония.
   • Финес.
   • Стил.
   • Вдъхновение.

Wishio.bg-balni-tanci

Резултати

Успешният сайт е съвкупност от дизайн, навигация, текст, изображения и др., които водят потребителя в пътешествието му през сайта, задържат го по-дълго на него и го мотивират да се върне пак. Ние постигнахме точно това усещане с Wishio.bg, като се постарахме седемте въздействащи думи да докосват сетивата и да рисуват многоцветна картина във въображението на потребителя.

Ето защо и клиентът остана доволен, тъй като с получените текстове успяхме да отговорим на неговите виждания за послание към хората и стил.

Какво научихме?

Научихме, че уникалните по рода си проекти ни вдъхновяват да бъдем още по-креативни в работата си. Удоволствието да работим с ентусиазирани и отдадени на идея хора ни мотивира да дадем всичко от себе си в Wishio.bg.

Всъщност проектът даде нещо на нас – зареди ни с вдъхновение и креативност в писането на текстове за уеб и най-вече текстове за хората и емоцията, която изпитват при взаимодействието с дигиталния свят.

Wishio.bg

Наскоро Adw Agency започна работа върху доста атрактивен проект за Копирайтинг, наречен Wishio.bg. Екипът ни работи, както винаги с особено внимание и интерес, защото в този проект, всеки детайл имаше своето значение. Клиентът Wishio.bg е необикновен сайт за подаръци, на който можете да откриете оригинални идеи и подходящи подаръци и преживявания, които да подарите или […]