Създаване на SEO съдържание, което повишава позициите на вашия сайт в Google.

Съдържанието на един сайт – важен компонент от SEO оптимизацията

Много от факторите, които Google съблюдава при класирането на един сайт, са както ключовите думи по всяка страница, така и входящите и изходящите линкове на сайта ви. Освен това е важно присъствието в социалните мрежи и сигнали. Сдобиването с линкове от други сайтове се превърна в най-трудната задача при SEO-то. То е предпоставка за насочването на вниманието към качественото съдържание като най-добър начин за събиране на натурални външни връзки и за формирането на т. нар. SEO копирайтинг.

Казано на простичък език, SEO копирайтингът е платена SEO услуга, която се състои в създаването на качествено съдържание за сайт в определена ниша (според съответния бизнес). Чрез този текст сайтът се класира на по-добри позиции в индекса на търсачката по съответни ключови думи и фрази.

Ангажирайте потребителя с качествено съдържание!

Ако вашето съдържание на сайта не е достатъчно добро, за да привлича добри натурални линкове и социални сигнали, то няма значение колко добре оптимизирани са ключовите думи по вашите страници.

Качествено съдържание

Нашите SEO копирайтъри притежават умения за създаване на атрактивни текстове, които ангажират аудиторията ви и привличат социални сигнали, споделяния и натурални линкове. Те създават ясно и качествено съдържание, с което помагат на Google да го насочи към онези потребители, които живо се интересуват от предоставената информация.

Процесът

  • Анализ на нишата/съответния отрасъл;
  • Създаване на SEO оптимизирани текстове/статии/блог постове;
  • Проверка за уникалност на съдържанието (чрез SEO инструменти);
  • Предоставяне на съдържанието на клиента.

Резултатът

  • Създаване на съдържание с високо качество, което изпълнява поставените бизнес цели.
  • Използване на все по-нарастващата сила на социалните мрежи за достигане на това съдържание до вашите клиенти, което ще ви донесе високи резултати, измерени в натурални линкове, социални сигнали с високо качество и релевантност.
  • Концентриране върху увеличаване на нови потребители от сайтове, страници и блогъри, които говорят за вашия сайт и по този начин спомагат за изграждането на доверие и авторитет на сайта.
  • Периодично и поетапно изграждане на On-Page SEO на сайта, чрез SEO копирайтинг на полезни статии, така че Google да ви приеме за най-надежден източник на информация.